Aanbod

Individueel traject

De patronen die nu je doen en laten bepalen zijn er niet op één dag gekomen – zo is het ook onmogelijk om ze op één dag weg te halen. Wat wél mogelijk is, is op één dag enorme stappen te zetten en inzichten te krijgen die voor een enorme mindshift kunnen zorgen. Anders leren denken, het woord “leren” zit daar in, dus het is een proces. Bij dat proces gaat een coaching-traject je begeleiden en je de handvaten geven om het zélf te kunnen toepassen in je dagelijkse leven!

Hoe lang duurt zo’n traject?

Dat is héél individueel, en afhankelijk van de hulpvraag. Je kan al enorm geholpen zijn met 3 sessies, veelal worden er dan achteraf nog enkele bijgeboekt om even alles weer op punt te zetten! De eerste sessies volgen dan vrij snel op elkaar (enkele weken tussen) en de vervolgsessies krijgen meer tijd (bijvoorbeeld om het half jaar).

→ Traject “de beste versie van jezelf” 

Dit traject bestaat uit 5 sessies, vrij in te plannen. Het traject loopt 1 jaar, dus de 5 sessies worden binnen de tijdsspanne van 1 jaar opgenomen.

Prijs traject 5 sessies: €250,- / data in overleg.

Boek jouw traject!

→ Individuele sessie 

Misschien wil je graag eerst eens ervaren of de coaching met paarden jou iets doet, en kijken of het je inzichten geeft. Je kan uiteraard eerst op een éénmalige individuele sessie komen, om even te proeven, en daarna besluiten om een langer traject te reserveren. Deze sessies kunnen ook na een traject worden geboekt, als opfrissingsessies, hierbij ben je ook niet aan een tijdspannen gebonden!

Prijs per individuele sessie: €70,- / datum in overleg.

Boek jouw sessie!