Ervaringen

Begeleiding bij & training van paarden

Jersey

Jersey, een Shire merrie van 15, werd al heel haar leven in een hoefstal bekapt. Tot dat fout ging… en ze niet meer in de hoefstal wou! 

Tropical

Tropical, leerde alles met R+


Reacties tijdens en na een coaching-sessie met de paarden…

Mijn ervaring met Sylvie en haar paarden was heel positief.Ik mocht in de wei op mijn tempo contact maken met een paard. Sylvie was steeds bij m’n zij. Terwijl het paard snuffelde en me nieuwsgierig opnam was het aangenaam om met Sylvie te praten. Ondertussen hield ze haar paard nauwlettend in het oog en verraste ze me met haar vragen. Ze zijn nog lang blijven nazinderen. Je krijgt misschien geen klare oplossingen maar heel interessante inzichten waardoor je kijk op jezelf opengetrokken wordt.
Dank u voor deze speciale ervaring.
Ik zou het zeker aanbevelen, ook voor mensen die een beetje bang zijn van paarden. Sylvie zorgt ervoor dat je op je gemak bent.

Oh… ik had dat helemaal niet door, maar ja inderdaad, ik ben van alles en iedereen bang. Ik ben bang van conflict, bang van reacties. Phoeh… dat ik dat nooit eerder gezien heb. Dat niemand me daar ooit op gewezen heeft, heftig!

Ik sta er van versteld hoe moeilijk dit is. Ik kan me héél goed behelpen met verbale communicatie, maar nu valt die weg en ik voel me erg hulpeloos nu… hoe pak ik dit aan?

Dit voelt niet prettig. deze oplossing wérkt, we krijgen de opdracht voor elkaar, maar het voelt niet goed. Ik vind dat het paard véél geduld heeft met ons, ik zou dit niet pikken… kunnen we iets anders proberen dat voor hem wél aangenaam is?

Dit is enorm boeiend. Ik heb hier op 2 uur tijd veel over andere mensen en hun gedragingen en patronen geleerd, maar vooral enorm ook veel over mezelf. Ongelofelijk boeiend!

Ik vond het zeer aangenaam. Voelde mij direct op mijn gemak en welkom. De oefening die zich aanbood, bemiddelen tussen 2, liep niet zoals gepland, maar heeft me wel doen stilstaan hoe ik er zelf bij stond op dat moment en ook achteraf blijft het nazinderen en kwam ik tot bepaalde inzichten. Blijf rustig, bij jezelf, ga niets forceren, probeer niet te gaan invullen,… Ook naar mezelf toe gaf het mij een zekere rust, zelfzekerheid en moed om verder te gaan met mijn dromen. Op mijn tempo, op mijn manier. Dus niets dan lovend, goed gevoel, super ervaring.