Menu Sluiten

Wie zijn wij?

Alles gebeurt met een reden

Sylvie en GulpamykEquiMe is ontstaan als een heel logisch gevolg van mijn eigen proces, en is een mooie samenloop van mijn ervaringen als persoon met mijn kennis als paardentrainer.

Ik ben Sylvie, heb reeds meer dan 20 jaar eigen paarden en heb daar een hele transformatie ondergaan: gestart op de klassieke manier maar vrij snel mijn eigen weg gezocht en de puzzelstukjes vielen pas écht samen wanneer ik op een vriendschappelijke manier met mijn paarden om kon gaan.
Toch had ik 1 paard waar ik op vast liep… Ik zocht de oplossingen altijd ergens anders, maar zij heeft me getoond dat ik de antwoorden al al die tijd gewoon wist: ze zaten gewoon in mezelf!
Bij die zoektocht werd ook duidelijk dat pas als ik die antwoorden zou hebben, al de rest ook duidelijk zou worden.
Voor mij is dat zo’n openbaring geweest, dat ik die ervaring absoluut wou delen…!

Vrij snel merkte ik welke invloed mijn paarden op andere mensen hadden, en ben ik op zoek gegaan naar de juiste begeleiding om de coachingtechnieken te verfijnen.
De feedback die ik krijg is hartverwarmend en ik sta soms echt versteld van mijn collega viervoeters, en wat ze doen, op hun eigen manier.

Benieuwd wat ze over jou te vertellen hebben? Ze gaan aantonen wat jouw werkpunten zijn, en je zou wel eens tot verrassende ontdekkingen en inzichten kunnen komen!

Nog vragen? Neem dan even het eBook door (hier GRATIS te downloaden) of gewoon eens zin om langs te komen, zien of het klikt? Dat kan! Stuur even een mailtje, en kom kennis maken met mijn geweldig team coaches!

Mijn team coaches

Veel paardencoaches zweren bij de koudbloedrassen, vanwege hun rust en evenwicht. Volbloeden worden nogal vaak (onterecht!!) als nerveus en onvoorspelbaar omschreven. Dat komt omdat ze véél gevoeliger zijn dan andere rassen, en net die sensitieve kant van hen spreekt me zo aan. Ze reageren véél duidelijker op wat er rond hen gebeurt, en zijn een pak intelligenter ook dan andere rassen.

Al wie ooit bij mij en mijn paarden kwam, was er van verbaasd, hoe rustig die paarden zijn! Dat is géén toeval…

Fire Light JFire Light J

Arabische volbloed

Vriendelijke ruin met extreem hoge aaibaarheidsfactor

 

 

 

 

 


Grappa-AlaniaGrappa

Akhal-Teke halfbloed

Coole merrie die op passieve manier de kudde leidt

 

 

 

 

 


Gulpamyk-HanumGulpamyk

Volbloed Akhal-Teke

Afwachtende merrie met uitgesproken karakter

 

 

 

 

 


TropicalTropical

Welsch kruising

Energieke ponyruin die graag de clown speelt